Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Jumbo: καταδίκη Βακάκη για μπάζωμα αναδασωτέας έκτασης για να κάνει πισίνα στη βίλα του!


Φυλακή 18 μήνες και πρόστιμo 100.200 ευρώ στον "Mr Jumbo"



Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 100.200 ευρώ στον καθένα, επέβαλε το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον δήμαρχο Κηφισιάς, Ν. Χιωτάκη, και στον επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Jumbo», Απ. Βακάκη, για υπόθεση αναδασωτέας έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που ο επιχειρηματίας φέρεται να «μπάζωσε» για την κατασκευή πισίνας 700 τμ.

Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Δασαρχείου Πεντέλης και καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά, σύμφωνα με τις οποίες παρανόμως ο επιχειρηματίας έριξε τεράστιες ποσότητες χώματος, προερχόμενου από εκσκαφές, για την κατασκευή πισίνας στη βίλα του, που γειτνιάζει, στην εν λόγω έκταση, πρώην κτήμα Ηλιοπούλου, επί της οδού Θανοπούλου. Κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν και ο ιδιώτης εργολάβος που είχε αναλάβει το έργο κατ' εντολήν τού επιχειρηματία, εργολάβος ο οποίος πλέον έχει αποβιώσει.

Η επίμαχη έκταση είχε καεί το 2007 και ο δήμαρχος Κηφισιάς είχε προχωρήσει στην αναδάσωση της περιοχής.

Το δικαστήριο έκρινε ενόχους και τους δύο κατηγορούμενους παρά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του δημάρχου -που απουσίαζε από τη διαδικασία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του- με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψε γνώση του για τις ενέργειες που έγιναν από τα συνεργεία του επιχειρηματία στο επίδικο σημείο.

 Αναδημοσίευση από thestival.gr (αναδημοσιεύει από imerisia.gr)

http://www.thestival.gr/society/police/item/139574-fylaki-18-mines-kai-prostimo-100200-euro-ston-mr-jumbo






















Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συvυπογράψουν συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο πάνω μέρος του ιστολογίου ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Πρωτοβουλία Πολιτών «ΘΡΑΚΗ»
protpolthraki.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.