Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Jumbo Ιάσμου: αυτόκλητοι (;) υπερασπιστές και έξυπνη απάντηση






Ενόχλησε πολύ η Πρωτοβουλία Πολιτών "Θράκη".

Υπήρξαν λίγα και ανάξια σχολιασμού μπουρδολογήματα ύποπτων και αυτόκλητων υπερασπιστών του μπιχλιμπιδο τζάμπο στο διαδίκτυο τα οποία χωρίς να κάνουν καμία αναφορά στην ουσία του κειμένου επανέλαβαν στερεότυπες ανοησίες. 

Από τις απαντήσεις που δόθηκαν από Θρακιώτες στις γελοιότητες αυτές, ξεχωρίζουμε και αναδημοσιεύουμε το σχόλιο αναγνώστη μας: 


" Τα ...τσιράκια του κινεζο-μπιχλιμπιδομάγαζου ή τα Γιουσουφάκια του τουρκικού εθνικισμού;"

Πώς γίνεται εξ Αθηνών, να ανακαλύψουν πρώτοι το κείμενο; Είναι προφανές ότι είναι τσιράκια του Τζάμπο, που τους σφύριξε να αντιδράσουν ...αυθορμήτως (και εμμίσθως;), εξ ού και ο απροκάλυπτος ...θαυμασμός τους για τη μεγάλη πολυεθνική εταιρεία! Αν δεν είναι έτσι, τότε είναι μάλλον ανόητοι, υποψήφιοι για ψυχιατρική πολυθρόνα. Σίγουρα είναι θρασείς, επιθετικοί, χωρίς ίχνος ευγενείας και χωρίς καμία πρωτοτυπία στις χιλιοειπωμένες ιδεοληπτικές μπούρδες τους. Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν οι Κατίνες του παιχνιδομαγαζιού. Η, προ ημερών, ιδεολογικοποιημένη απάντηση του Τζάμπο (δελτίο τύπου), αποκαλύπτει την ιδεολογική σχέση της τοξικο-πλαστικο-φθηνο-κερδοσκοπικής εταιρείας με τους "αυθόρμητους" εξ Αθηνών ή από αλλού, επικριτές.


Επισημαίνω με έμφαση, ότι την άμετρη μπουρδολογία τους για γλωσσικό πλούτο και τις ...αυθόρμητες αντιδράσεις τους, ποτέ δεν τις συναντήσαμε στο διαδίκτυο, στην τεράστια συζήτηση για τους Πομάκους. Εκεί, οι Κατίνες και τα Γιουσουφάκια κρύβονται. Τί πιο φασιστικό, πιο εμετικό, πιο αντιδημοκρατικό και πιο κατάπτυστο;

Αντιλαμβάνονται οι αναγνώστες γιατί η Ελλάδα έφθασε σε αυτά τα χάλια (οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά). Δεν είναι μόνο οι εθνοκάπηλοι της δεξιάς είναι και οι "αντιστρόφως" εθνοκάπηλοι της πολύχρωμης αριστεράς. Μια ωραία βαλκανική χυδαιότητα. Όμως δημοκρατία έχουμε και ο κάθε παπάρας μπορεί να λέει ό,τι παπαριά του έρχεται. Οι χιλιάδες υπογραφές των Θρακών κάτω από το κείμενο, θα δείξουν στο κινεζο-μπιχλιμπιδομάγαζο, τι σημαίνει Θράκη! 

Όσο για τα γιουσουφάκια του Τζάμπο, αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι από Δευτέρα το υποκατάστημα του Ιάσμου (συγγνώμη, του Yassikoy) θα προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές πάμφθηνα οθωμανικά φέσια, κινεζικής κατασκευής!
Εμείς, τουλάχιστον, αν φορέσουμε φέσι, θα είναι αυθεντικό, όχι κινέζικο...

Όσο για το τμήμα...μάρκετινγκ του Τζάμπο, ας μας επιτρέψει να πούμε ότι είναι για γέλια και για κλάματα...
 
Πώς δεν τους πήραν ακόμα οι μεγάλοι αμερικανοί γκουρού του μάρκετινγκ, για τους διδάξουν στα αμερικανικά πανεπιστήμια πρακτικές αργής, αλλά βέβαιης οικονομικής αυτοκτονίας;

Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συvυπογράψουν συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο πάνω μέρος του ιστολογίου ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Πρωτοβουλία Πολιτών «ΘΡΑΚΗ»
protpolthraki.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.