Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Φουλ της παρανομίας τα Τζάμπο Καβάλας: ανάκληση άδειας και βαρύ πρόστιμο.



 Ανάκληση άδειας καταστήματος Jumbo



Χτες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς έχοντας δίπλα του τον προϊστάμενο της διεύθυνσης βιομηχανίας Χρήστο Παϊτοτσού, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι θα ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του καταστήματος Jumbo, στον Αμυγδαλεώνα.

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια υπηρεσία με τον ίδιο προϊστάμενό της βρέθηκε στο κατάστημα όπου γνωστοποίησε ότι ανακαλείται η άδεια λειτουργίας του. 

 Η αυτοψία που έκανε πριν τις γιορτές η διεύθυνση βιομηχανίας, όταν και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει εργαστήριο συναρμολόγησης παιχνιδιών, κάτι για το οποίο το κατάστημα ήταν υποχρεωμένο βάσει της αρχικής άδειας λειτουργίας του που πήρε. Τώρα το κατάστημα ή θα συμβιβαστεί ν΄ αλλάξει την άδεια του και ν΄ αποκτήσει αμιγώς εμπορική ή θα προσπαθήσει να πείσει την υπηρεσία ότι υπάρχει εργαστήριο συναρμολόγησης παιχνιδιών.
Το κρίσιμο σημείο της υπόθεσης ήταν και παραμένει το ίδιο.

Ο Αρχ. Γρανάς και ο Χρήστος Παϊτοτσού που μίλησαν στους δημοσιογράφους, είπαν τα εξής:

«Έχει εκπνεύσει η διωρία που είχαμε δώσει για ν΄ απαντήσουν για όλα αυτά που είχανε συμβεί με τις προηγούμενες αδειοδοτήσεις όσον αφορά την επιχείρηση του Jumbo, επομένως σήμερα μετά από συνεννόηση και με τη διεύθυνση πολεοδομίας του Δήμου Καβάλας, η υπηρεσία Βιομηχανίας και Εμπορίου θα μεταβεί εκεί ώστε να τους ανακοινώσει την ανάκληση της άδειας εφόσον δεν έχουνε συμμορφωθεί με τη σχετική νομοθεσία η οποία υπάρχει.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που μπορούν να τις αναφέρει ο κ. Παϊτοτσού, τι έπεται…»..........................................


ΠΑΪΤΟΤΣΟΥ: «Εάν αλλάξει την άδεια μπορεί να πουλάει, αφού καταβάλει στο κράτος – που τόσο έχει ανάγκη – το αντίστοιχο αντίτιμο».

ΕΡ: Πόσο το υπολογίζεται;

ΑΠ: «Το υπολογίζω γύρω στις 200.000 – 300.000 ευρώ, το ποσό, ως προς την αλλαγή της αδείας… Δεν σφραγίζεται το κατάστημα, ανακαλείται η άδεια ή αλλάζει η μορφή της αδείας, κι αν δεν μπορέσει να βγάλει άδεια εντός τριών – τεσσάρων μηνών, τότε ο περιφερειάρχης το κλείνει».


Αναδημοσίευση από Πρωϊνή

http://www.proininews.gr/01/16/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-jumbo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.