Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Jumbo Θηβών: καταγγελίες για ελαττωματικά προϊόντα και απροθυμία αντικατάστασης


 Άλλη μια μαρτυρία καταναλωτή

Είμαι πάρα πολλά χρόνια πελάτης στα Jumbo. Έχω αγοράσει πάρα πολλά παιχνίδια και ειδή σπιτιού από αυτούς. Αρκετά είδη τους είναι σχεδόν μιας χρήσεις ανοίγοντάς το σπάει ή χαλάει κιόλας.

Και όπως πάντα επειδή έχουν εφεύρει έναν ωραίο τρόπο για να μην κάνουν αλλαγές και αντικαταστάσεις προϊόντων τα τρώνε οι καταναλωτές στην μούρη όσα λεφτά και εάν έχεις δώσει από ένα ευρώ έως ότι ποσό θέλεις. Ποιος είναι ο τρόπος αποφυγής των αντικαταστάσεων των ελαττωματικών προϊόντων; Έχουν βάλει ωράριο για να πας να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή ή παράπονο.

Δέχονται αλλαγές μόνο κάθε Δευτέρα και Σάββατο 02 με 06 το απόγευμα. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνουν πάρα πολλές αλλαγές γιατί εάν δεν πας την μια εβδομάδα ή την επομένη χάνεις χρόνο και σου λένε ότι έχει περάσει καιρός ή απλά μετά το ξεχνάς το παιχνίδι η οτιδήποτε άλλο έχεις αγοράσει και το τρως στην μούρη εσύ κορόιδο Έλληνα.

Σήμερα 30-4 2012 πήγα 1 ομπρέλα που μου είχαν φέρει δώρο εδώ και λίγο καιρό και με την πρώτη φορά που πήγα να την δοκιμάσω μες στο σπίτι πριν βγω στην βροχή διαλύθηκε στα χέρια μου και έτσι έμεινε και αυτή σε μια άκρη διότι δεν έβρισκα χρόνο λόγο του ωραρίου τους.

Σήμερα πηγαίνοντας και για άλλα ψώνια την πήρα μαζί και έγινε το έλα να δεις. Αφού ο διευθυντής αρνήθηκε να την αλλάξει λέγοντας ότι είναι χρησιμοποιημένη (η ομπρέλα ήταν με τις ζελατίνες και το καρτελάκι της). Ο διευθυντής ζήτησε τη γνώμη και μιας άλλης πελάτισσας αλλά μόλις πήρε το μέρος μου την απέρριψε και αυτήν. Λυπάμαι για τα λεφτά που τους έχω δώσει και είναι σίγουρο ότι δεν θα τους ξαναδώσω. Μου έχει ξανασυμβεί και σε άλλες αλλαγές στο ίδιο κατάστημα JUMBO στη Θηβών και εγώ συνέχιζα να ψωνίζω αλλά τέρμα.

Αναγνώστης

 Αναδημοσίευση από iNewsgr.com

http://www.inewsgr.com/96/gia-aparadekti-syberifora-sta-jumbo-thivon-kanei-logo-anagnostis.htm

Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συvυπογράψουν συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο πάνω μέρος του ιστολογίου ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Πρωτοβουλία Πολιτών «ΘΡΑΚΗ»
protpolthraki.blogspot.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.