Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι 200 ευρώ και εργασιακό μεσαίωνα, η κόρη Βακάκη διακοπές χιλιάδων ευρώ στις γαλλικές Άλπεις!


Ενώ η Ελλάδα χάνεται.....



"Η Miss Jumbo μόνη ξανά!"

Χριστίνα Βακάκη - Βασίλης Μιχαήλ

Μετά τις πολυτελείς διακοπές της με τον νεαρό εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ στη χιονισμένη Κουρσεβέλ, ήρθε ο χωρισμός. Η απόγονος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας των Jumbo είναι ξανά ελεύθερη, ωραία και πάντα περιζήτητη

Οι διακοπές της Χριστίνας Βακάκη και του Βασίλη Μιχαήλ στις γαλλικές Αλπεις, τα περασμένα Χριστούγεννα, εμπεριείχαν όλα όσα αναφέρονται στους έρωτες των παραμυθιών: υπέροχα τοπία, μαγικές εικόνες, πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και πολύ έρωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι είχε νοικιάσει πολυτελέστατα σαλέ τα οποία μοιράστηκε με τους καλούς του φίλους Φραγκίσκο Ζαννή (ιδιοκτήτη του «Νammos») και Παναγιώτη Σπέντζο (στυλίστα και μέλος της ομώνυμης οικογένειας τηλεοπτικών παραγωγών). Το ημερήσιο πρόγραμμα της παρέας στις πιο διάσημες βουνοκορφές του κόσμου θα το ζήλευαν ακόμη και όσοι διοργανώνουν τις μυθικές διακοπές των απανταχού jet setters από το διάσημο Γκστάαντ έως το μακρινό Ασπεν.

Η κεφάτη νεανική παρέα δοκίμασε ρακλέτ και μπουργκινιόν στα καλύτερα εστιατόρια των γαλλικών Αλπεων, γεύτηκε τα ακριβότερα κρασιά στα πιο trendy στέκια της περιοχής και επιδόθηκε σε έξαλλο shopping χωρίς να υπολογίζει στο παραμικρό το οικονομικό κόστος. Η νεαρή γόνος και ο Βασίλης Μιχαήλ επιθυμούσαν οι γιορτινές μέρες να τους μείνουν αξέχαστες, όπερ και εγένετο. Ωστόσο, μόλις έναν μήνα μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα κι ενώ όλα συνηγορούσαν στο ότι η σχέση αυτή όδευε προς επισημοποίηση, ήρθε ο χωρισμός.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε ύστερα από πρόταση γάμου η οποία έκανε τη Χριστίνα Βακάκη να αισθανθεί εγκλωβισμένη: «Η Χριστίνα ένιωσε πίεση καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμη για ένα τόσο σοβαρό βήμα. Ισως σ’ αυτό να έπαιξε ρόλο και το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο δεν ήταν απόλυτα σύμφωνο με τις επιλογές της», υποστηρίζουν άτομα από τον φιλικό κύκλο της Miss Jumbo και συνεχίζουν: «Η πίεση έφερε εντάσεις και οι εντάσεις οδήγησαν στον χωρισμό. Χριστίνα Βακάκη και Βασίλης Μιχαήλ, παρά το γεγονός ότι παραμένουν φίλοι, τραβούν πλέον ο καθένας τη δική του ανεξάρτητη πορεία».

Ο καλογυμνασμένος επιχειρηματίας και η περιζήτητη νύφη γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια μέσω κοινών γνωστών, για να έρθουν πιο κοντά και να γίνουν ζευγάρι το περασμένο Πάσχα όταν παραθέριζαν αμφότεροι στο Νησί των Ανέμων. Παρά το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό στις αρχές του καλοκαιριού, όταν πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στο opening του bar-restaurant «Island». Kαθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι δεν απομακρύνθηκαν ούτε λεπτό ο ένας από τον άλλον, ενδίδοντας σε τρυφερά φωτογραφικά ενσταντανέ. Ανθρωποι του κύκλου τους έλεγαν τότε χαρακτηριστικά ότι «είναι τόσο ευτυχισμένοι που δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας τον άλλον. Ο Βασίλης είναι ένας γνήσιος τζέντλεμαν και η Χριστίνα ένα εύπορο κορίτσι που επέστρεψε από την Αμερική με διάθεση να απολαύσει τη ζωή».

Στο ίδιο ερωτικό μοτίβο κινήθηκε η ζωή τους και κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού. Διατηρώντας αμφότεροι σπίτι στη Μύκονο, απόλαυσαν για τα καλά το κυκλαδίτικο lifestyle δίνοντας τροφή στους παπαράτσι. Το ζευγάρι περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με ηλιοθεραπεία, θαλάσσια σπορ και βόλτες με τζετ σκι, ενώ τα βράδια επέλεγε να δειπνεί στο κοσμικό «Nammos» καταλήγοντας για κλάμπινγκ μέχρι το πρωί. Η εντυπωσιακή κόρη του ισχυρού μετόχου των «Jumbo» και ο δυναμικός εφοπλιστής απολάμβαναν από κοινού τις χαρές της ζωής και έδειχναν ευτυχισμένοι. Σήμερα, όμως, οι ανέμελες στιγμές ευτυχίας φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, όσο κι αν κάποιοι διατείνονται ότι ύστερα από έναν τόσο θυελλώδη έρωτα κανένας χωρισμός δεν είναι οριστικός.

Αναδημοσίευση από LAMIAREPORT

 http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=90712:h-miss-jumbo-monh-ksana&catid=41:lifestyle&Itemid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.