Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Jumbo Χαλκίδας: σωματικοί έλεγχοι στους πελάτες! Έψαξαν 4χρονο κοριτσάκι....

 

 Αρκετά τηλεφωνήματα έχουν πέσει τον τελευταιό καιρό στη "Γνώμη" και το egnomi.gr για τους σωματικούς ελέγχους που γίνονται στα Jumbo κατά την έξοδο των πελατών.


Τόσο η έντυπη έκδοση, όσο και το site έχουν αναδείξει το θέμα και δεν γίνεται να ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια, εκτός κι αν συμβεί καμιά μεγάλη χοντράδα.

Για να τελειώνουμε λοιπόν, ο καταναλωτής έχει τη λύση στα χέρια του: Αν δεν γουστάρει να του ελέγχουν τις τσάντες, δεν ξαναπάει στο συγκεκριμένο κατάστημα! Κι αν δεν πάνε όλοι αυτοί που μας παίρνουν τηλέφωνο και που στις παρέες γκρινιάζουν, έχουμε την αίσθηση πως θα σταματήσει αμέσως την πρακτική του ψαξίματος το πολυκατάστημα.

egnomi.gr

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Έκαναν σωματικό έλεγχο σε 4χρονο κοριτσάκι στο JUMBO

Είναι γνωστό στους πελάτες του, αλλά και στην κοινή γνώμη της Εύβοιας (από δημοσιεύματα της εφημερίδας "Γνώμη") ότι στο πολυκατάστημα παιχνιδιών "JUMBO" της Χαλκίδας γίνεται έλεγχος σε αρκετούς πελάτες κατά την έξοδό τους από το κατάστημα.

Ο έλεγχος εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής του καταστήματος, για την αποφυγή κρουσμάτων κλοπής, αλλά σύμφωνα με καταγγελία οικογένειας Ασιατικής καταγωγής, οι υπάλληλοι του καταστήματος το ...παράκαναν, αφού πραγματοποίησαν σωματικό έλεγχο μέχρι και σε 4χρονο κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα ο Ρισάν Σινγκ, ο οποίος διαμένει 18 χρόνια στην Ελλάδα, πήγε μαζί με συγγενείς του που τον επισκέφτηκαν στην Ελλάδα να ψωνίσουν στο "JUMBO". Ο ίδιος μας αφηγείται:

"Μόλις πληρώσαμε και πήγαμε να φύγουμε από το κατάστημα μας σταμάτησαν και μας έκαναν σωματική έρευνα λες και είμασταν εγκληματίες. Ακόμη και στην 4χρονη Αράν έκαναν έλεγχο, χωρίς να σκεφτούν ότι είναι μικρό παιδί. Πιστεύω ότι παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας."

Στη φωτογραφία κάτω βλέπετε τον Ρισάν Σινγκ και τις συγγενείς του. Σε πρώτο πλάνο η μικρή Αράν. Η μαμά της είναι η κυρία με τα μαύρα ρούχα και την τσάντα περασμένη χιαστί στον ώμο της.

Αναδημοσίευση από ΓΝΩΜΗ online 

http://egnomi.gr/article.php?id=25607&category_id=59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.