Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Jumbo Ρόδου: από παιχνιδάδικο έγινε στα παράνομα σούπερ μάρκετ! Διαλύθηκε η αγορά - έκλεισαν καταστήματα..


Βοά η αγορά της Ρόδου, για συγκάλυψη σκανδάλου. Ούτε η Πολεοδομία ενεργοποιείται, ούτε οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας για να ελέγξουν τί άδεια έχει και τί είδη πουλά.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες που βαρύνουν τόσο τον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, όσο και το δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, αναφορικά με το καταγγελλόμενο από πολλούς ως σκάνδαλο JUMBO.

Και οι δύο, ειδικά ο Περιφερειάρχης, είναι ενήμεροι για την υπόθεση εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν προέβησαν σε καμιά ενέργεια, δηλαδή δεν εκτέλεσαν το καθήκον τους, προκειμένου να διαπιστώσουν τί πραγματικά συμβαίνει μ’ ένα κατάστημα που πήρε άδεια λειτουργίας για παιχνίδια και εντελώς παράνομα, όπως υποστηρίζεται, εξελίχθηκε σ ένα πολυκατάστημα, ενώ ήδη εξελίσσεται και σε σούπερ μάρκετ, πουλώντας τα πάντα!

Για τις καταγγελλόμενες πολεοδομικές παραβάσεις, αρμόδιος να θέσει σε κίνηση τον ελεγκτικό μηχανισμό της Πολεοδομίας, είναι ο δήμαρχος. Όμως δυστυχώς, δεν έκανε τίποτε, ούτε τώρα που το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στην αγορά και την κοινωνία της Ρόδου.

Για όλες τις άλλες καταγγελίες αρμόδιος είναι ο Περιφερειάρχης, αλλά ούτε κι’ αυτός έπραξε το παραμικρό. Υποτίθεται ότι έδωσε διάφορες εντολές στις υπηρεσίες που ανήκουν στη δικαιοδοσία του και οι οποίες είναι αρμόδιες να ελέγξουν αν το JUMBO λειτουργεί σύμφωνα με την άδεια που του έχει χορηγηθεί, δηλαδή ως κατάστημα πώλησης παιδικών παιχνιδιών και όχι ως πολυκατάστημα, εξελισσόμενο μάλιστα και σε σούπερ μάρκετ.

Δηλαδή, περιφερειάρχης και δήμαρχος κοινώς κάνουν την πάπια, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορα, που συνοψίζονται στο ερώτημα: γιατί, ποιοί και για ποιούς λόγους, επί τόσα χρόνια, συγκαλύπτουν ένα τέτοιο σκάνδαλο;

Παράγοντες της αγοράς είναι οργισμένοι με τον Περιφερειάρχη και το δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι το  JUMBO, λειτουργώντας παράνομα και ακολουθώντας πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού, διέλυσε όλα τα ομοειδή καταστήματα της Ρόδου και τα οδήγησε σε κλείσιμο!
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Rodosalarm, παραδέχθηκε ότι «όντως έτσι έχουν τα πράγματα, κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά δυστυχώς σ’ αυτό το κράτος δεν λειτουργεί τίποτα – είμαι πολύ απογοητευμένος»!


 Rodosalarm

Αναδημοσίευση από Νήσος Κως

http://nisoskos.gr/shownew.php?new_id=1875&category=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.