Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τζάμπο: Ελαττωματικός κινέζικος Άη Βασίλης και καρουζέλ. Το δούλεμα συνεχίζεται.

Καταγγελία γονιών για Jumbo:”Πουλάνε ελαττωματικά προϊόντα και μας κάνουν καψόνι για να τα αλλάξουν”!

 

 

Αναγνώστης του makeleio.gr καταγγέλει την απαράδεκτη-όπως υποστηρίζει-αντιμετώπιση από υπεύθυνους του καταστήματος της αλυσίδας JUMBO  στην Πειραιώς 161 στον Ρέντη όπου επέδειξαν σήμερα το μεσημέρι ανήκουστη αδιαλλαξία και άρνηση σε μια αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος για το οποίο φέρει ευθύνη η εταιρεία και όχι φυσικά ο καταναλωτής.

“Αγοράσαμε χθες(Σάββατο) μια στολή Άγιου Βασίλη για τον γιο μας ο οποίος έχει το πρωί της Δευτέρας μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η συσκευασία ήταν κλειστή και μόλις φτάσαμε σπίτι την ανοίξαμε για να την φορέσει το παιδί για να δούμε αν είναι στα μέτρα του. Διαπιστώσαμε αμέσως ότι λείπει η ζώνη της στολής και το σακάκι δεν στεκόταν σωστά αφού λόγω προχειρότητας της κινέζικης κατασκευής δεν είχε ούτε ένα κουμπάκι να το συγκρατεί κλειστό.

Λοιπόν λόγω πίεσης χρόνου επισκεφθήκαμε το μεσημέρι της Κυριακής(σήμερα) το JUMBO  στην Πειραιώς 161 στον Ρέντη(αυτό με τα αρχαία ευρήματα σε “γυάλα” στο υπόγειο πάρκινγκ). Μάταια όμως. H αλλαγή δεν έγινε ποτέ. Ξέρετε γιατί; Γιατί η πολιτική των JUMBO -μας είπαν με ύφος κυβερνητικού εκπροσώπου στην υποδοχή- πως είναι να κάνει αλλαγές ελαττωματικών(;) μόνο το Σάββατο και την Δευτέρα και μάλιστα σε ορισμένες ώρες της ημέρας. Όσο και αν προσπαθήσαμε ευγενικά να τους μεταπείσουμε αποδείχτηκε μάταιο…Τους μιλήσαμε ανθρώπινα ως γονείς πως αύριο το πρωί πρέπει το παιδί να φοράει την στολή στην γιορτή. Πως θα την αλλάξουμε αύριο και να βρισκόμαστε 8 το πρωί στο σχολείο;

Δεν έπαιρναν από λόγια. Και τελικά ποιος θα μας πληρώσει τον χρόνο και το χρήμα από μια τρίτη αναίτια μετακίνηση στο κατάστημά τους από υπαιτιότητα της εταιρείας τους που πουλάει προϊόντα ελαττωματικά ή που λείπουν εξαρτήματα από τις συσκευασίες τους;

Τίποτα. Τελικά η αποθέωση ήταν ένας κύριος στην υποδοχή που μας πρότεινε μάλιστα να μπούμε στο κατάστημα να ξαναγοράσουμε άλλη στολή και να’ρθουμε πάλι την Δευτέρα για να αλλάξουμε την προηγούμενη…Αφού το πράγμα είχε καταντήσει γραφικό σηκωθήκαμε και φύγαμε για να πάμε σε άλλο κατάστημα(όχι φυσικά JUMBO) για να αγοράσουμε μια στολή του Άγιου Βασίλη!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Α.Τ

Αναδημοσίευση από Μακελειό.

 http://www.makeleio.gr/?p=39035

2. Καλησπέρα και Χρόνια

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Έκανα αγορά από το κατάστημα στη Βάρη, ένα καρουζέλ, το οποίο ήταν ελλατωματικό, δεν γυρνάει και φωτάκια κόκκινα, ήθελα να είναι σταθερά κι αυτά δεν είναι.
Το θέμα είναι ότι θέλω να τ' αλλάξω αλλά σχολάω μετά τις 7:00μμ καθημερινά και το Σάββατο, πότε μπορώ να κάνω τελικά την αλλαγή, το κατάστημα που με εξυπηρετεί είναι αυτό στο Αιγάλεω, δίπλα στο 3ο Νεκροταφείο.
Περιμένω την απάντησή σας!!
Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Κωνσταντινίδη Φωτεινή

Αναδημοσίευση από periergos.gr 

 http://www.periergos.gr/erotiseis/poio-einai-orario-epistrofon-ton-katastimaton-jumbo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.