Παρακαλούμε όποιοι συμφωνούν με τις θέσεις που αναπτύσουμε στο κείμενό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τα ...δώρα του Jumbo στον τουρκικό εθνικισμό να συνυπογράψουν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή στέλνοντας e-mail στο protpolthraki@gmail.com γράφοντας όνομα, επώνυμο, πόλη και την λέξη “Υπογράφω”.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η διάλυση της αγοράς της Ρόδου και τα Τζάμπο.

Διέλυσε την αγορά της Ρόδου!

ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
«Έχει άδεια για παιδικά παιχνίδια και μόνο πατάτες και σαλάμια δεν πουλάει», καταγγέλλουν καταστηματάρχες...


Βασικό θέμα προβληματισμού στον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, καθώς και την Ομοσπονδία Δωδεκανήσου αποτελεί, η περίπτωση πολυκαταστήματος στα όρια της πόλεως Ρόδου, ύστερα από καταγγελίες και διαμαρτυρίες καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες το εν λόγω κατάστημα λειτουργεί πέρα από τα όρια της άδειάς του και πολύ πάνω από τα τετραγωνικά μέτρα που δικαιούται ως πολυκατάστημα, κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό «που μας οδηγεί όλους στο κλείσιμο».

Ειδικότερα καταγγέλλουν, ότι ενώ το πολυκατάστημα έχει άδεια για παιδικά παιχνίδια, έχει επεκταθεί σε όλα τα είδη και όπως λένε χαρακτηριστικά «μόνο πατάτες και σαλάμι δεν πουλάει, αλλά κι’ αυτό, όπως πάει δεν θα αργήσει να γίνει»! Αναρωτιούνται μάλιστα γιατί οι αρμόδιοι δεν ελέγχουν το εν λόγω υποκατάστημα αν λειτουργεί στα πλαίσια της άδειας που έχει πάρει, καθώς και στα τετραγωνικά που δικαιούται.

Ήδη, όμως, το γνωστό πολυκατάστημα έχει κάνει τεράστια ζημιά στα μικρά μαγαζιά της Ρόδου, τα οποία, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, έχουν βάλει λουκέτο. Αλλά, τουλάχιστον προσθέτουν, ας το κάνουν έστω και τώρα για να περισωθεί ό,τι έχει απομείνει!

Πρόκειται για το κατάστημα JUMBO για το οποίο και στο παρελθόν έχει γίνει πολύ λόγος, με πολλές καταγγελίες, αλλά είναι άγνωστο αν έγιναν έλεγχοι και αν κάπου κατέληξαν. Αν δηλαδή έχει άδεια που του επιτρέπει να πουλάει τα πάντα και εάν τα τετραγωνικά μέτρα του είναι όσα προβλέπονται από το νόμο.

Πάντως στον Εμπορικό Σύλλογο διαμηνύθηκε ότι «έως εδώ, από δω και πέρα θ’ αρχίσουν οι μηνύσεις», για να δούμε τί πραγματικά συμβαίνει. Άλλο τα παιδικά είδη και άλλο τα έπιπλα, τα σχολικά είδη και τα καροτσάκια», τονίζουν χαρακτηριστικά.

rodosalarm.gr
 
Αναπαραγωγή από Παράπονα Ρόδου 
 
 http://parapona-rodou.blogspot.gr/2012/04/blog-post_1000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.